OPPSKRIFT

Sterk tomatbiff og nudler

Nudlar och nötkött i kryddig tomatsås Dolmio
TID
25 min
INGREDIENSER
9 gjenstander
ANTALL PERSONER
4 x

INGREDIENSER

  • 1 glass DOLMIO® Ekstra Hvitløksaus
  • 1 bunt vårløk, tynne skiver
  • 200 g tørket eggnudler
  • Fersk koriander (skal brukes til garnityr)
  • 1 stor gulrot, skjær i tynne fyrstikkstenger
  • 300 g magert kjøtt i strimler
  • 100 g sukkererter delt i to
  • 1 rød og en gul paprika, fjern frøene og skjær i tynne skiver
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje

SLIK GJØR DU DET

  1. 1.
    Bløtlegg eggnudlene i kokende vann i ca 6-8 minutter, eller som anvist på pakken. I mellomtiden kan du varme den vegetabilske oljen i en wokpanne eller en non-stick større stekepanne. Stek deretter kjøttet i 3-4 minutter, til det er gyllent.
  2. 2.
    Tilsett alle grønnsakene og stek i 3-4 minutter. Rør rundt!
  3. 3.
    Hell over glasset med DOLMIO® Ekstra Hvitløksaus og varm til det småkoker. Senk varmen og kok på lav varme i 2 minutter.
  4. 4.
    La nudlene renne av seg og del de opp, og legg i 4 oppvarmede skåler eller tallerkener. Legg kjøtt og grønnsaksblandingen på toppen og server med fersk koriander.

FLERE OPPSKRIFTER SOM DENNE

Kind Graphic Divider-svg