OPPSKRIFT

Oksekjøtt og sopplasagne toppet med parmesanost

Nöt- och svamplasagne Dolmio
TID
65 min
INGREDIENSER
9 gjenstander
ANTALL PERSONER
6 x

INGREDIENSER

  • 1 glass DOLMIO® Tomatsaus til Lasagne
  • 1 glass DOLMIO® Bechamelsaus til Lasagne
  • 250 g sopp, skivet
  • 25 g tørkede brødsmuler
  • 25 g finrevet parmesanost
  • 50 g revet mozzarellaost
  • 6-8 lasagneplater (ca 100g)
  • 500 g mager kjøttdeig
  • 1 løk, finhakket

SLIK GJØR DU DET

  1. 1.
    Forvarm ovnen til 190°C / varmluftsovn 170°C / Gass 5. Varm opp en stor stekepanne og tilsett en håndfull kjøttdeig om gangen, stek på høy varme til den er gjennomstekt og gyllen. (3-4min).
  2. 2.
    Hell i DOLMIO® saus til lasagne, rør rundt og kok opp, og deretter fjern fra platen.
  3. 3.
    Hell halve av kjøttdeigblandingen i en stor firkantet ildfast form, ca 26cm x 20cm. Legg lasagneplatene over, og spe halve av DOLMIO® Bechamelsaus til lasagne over platene. Gjenta lagene en gang.
  4. 4.
    Bland sammen mozzarellaosten, parmesan og brødsmuler, og strø de jevnt over overflaten.
  5. 5.
    La stå i ovnen i 30-35 minutter, til det er stekt og gyllent. La stå og hvile i noen minutter før du serverer med en frisk salat.

FLERE OPPSKRIFTER SOM DENNE

Kind Graphic Divider-svg