OPPSKRIFT
Moussaka med poteter
TID
60 min
INGREDIENSER
9 gjenstander
ANTALL PERSONER
4 x
Moussaka med poteter
INGREDIENSER
- 1 glass DOLMIO® Classico (500g)
- 1 glass DOLMIO® Bechamelsaus
- 500 g kjøttdeig
- 5 poteter skrellet i skiver
- 100 g revet ost
- 1/2 teskje kanel
- 2 spiseskjeer olje
- Revet muskatnøtt
- Brødsmuler
SLIK GJØR DU DET
-
1. 1 aubergine skåret i skiver, saltet i 15 minutter, skyllet og tørket. Disse fordeler du helt til slutt.
-
2. Sett ovnen på 180 grader (varmluft).
-
3. Tilsett DOLMIO® Classico, kanel og rør rundt.
-
4. Bland DOLMIO® Bechamelsausen med revet ost og muskatnøtt. Varm opp i en gryte og smak til.
-
5. Legg kjøttsausen og potetene i lag i en smurt ildfast form. Avslutt med et lag DOLMIO® Bechamelsaus.
-
6. Strø over brødsmuler og la formen stå i ovnen i 45 minutter.