OPPSKRIFT

Moussaka med poteter

Moussaka med potatis Dolmio
TID
60 min
INGREDIENSER
9 gjenstander
ANTALL PERSONER
4 x

INGREDIENSER

  • 1 glass DOLMIO® Classico (500g)
  • 1 glass DOLMIO® Bechamelsaus
  • 500 g kjøttdeig
  • 5 poteter skrellet i skiver
  • 100 g revet ost
  • 1/2 teskje kanel
  • 2 spiseskjeer olje
  • Revet muskatnøtt
  • Brødsmuler

SLIK GJØR DU DET

  1. 1.
    1 aubergine skåret i skiver, saltet i 15 minutter, skyllet og tørket. Disse fordeler du helt til slutt.
  2. 2.
    Sett ovnen på 180 grader (varmluft).
  3. 3.
    Tilsett DOLMIO® Classico, kanel og rør rundt.
  4. 4.
    Bland DOLMIO® Bechamelsausen med revet ost og muskatnøtt. Varm opp i en gryte og smak til.
  5. 5.
    Legg kjøttsausen og potetene i lag i en smurt ildfast form. Avslutt med et lag DOLMIO® Bechamelsaus.
  6. 6.
    Strø over brødsmuler og la formen stå i ovnen i 45 minutter.

FLERE OPPSKRIFTER SOM DENNE

Kind Graphic Divider-svg