OPPSKRIFT
Lett innbakt paprika
TID
55 min
INGREDIENSER
8 gjenstander
ANTALL PERSONER
4 x
Lett innbakt paprika
INGREDIENSER
- 1 glass DOLMIO® Classico Bolognesesaus
- 1 gulrot, revet
- 1 squash, revet
- 1 hvitløksfedd, most
- Grønn salat
- 300 g mager kjøttdeig
- 4 lange eller store paprika, fjern frøene og del i to
- 4 gul løk, skåret i tynne skiver
SLIK GJØR DU DET
-
1. Forvarm ovnen til 190°C / varmluft ovn 170°C / Gass 5. Varm en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen, en håndfull om gangen, stek i noen få minutter til det er gyllent. Tilsett hvitløken, squash og gulrot.
-
2. Hell i glasset med DOLMIO® saus til Bolognese. Varm og la småkoke, med jevnlig omrøring i 10 minutter.
-
3. Leggg paprikadelene i en ildfast form eller langpanne, med den åpne siden vendt opp. Spe i kjøttdeigblandingen. Dekk med folie og la stå i ovnen i 25 minutter.
-
4. Server ca 2 paprika til hver person. Strø hakket løk over og server med en deilig grønn salat ved siden av.