OPPSKRIFT

Lett innbakt paprika

Lätta, fyllda bakade paprikor Dolmio
TID
55 min
INGREDIENSER
8 gjenstander
ANTALL PERSONER
4 x

INGREDIENSER

  • 1 glass DOLMIO® Classico Bolognesesaus
  • 1 gulrot, revet
  • 1 squash, revet
  • 1 hvitløksfedd, most
  • Grønn salat
  • 300 g mager kjøttdeig
  • 4 lange eller store paprika, fjern frøene og del i to
  • 4 gul løk, skåret i tynne skiver

SLIK GJØR DU DET

  1. 1.
    Forvarm ovnen til 190°C / varmluft ovn 170°C / Gass 5. Varm en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen, en håndfull om gangen, stek i noen få minutter til det er gyllent. Tilsett hvitløken, squash og gulrot.
  2. 2.
    Hell i glasset med DOLMIO® saus til Bolognese. Varm og la småkoke, med jevnlig omrøring i 10 minutter.
  3. 3.
    Leggg paprikadelene i en ildfast form eller langpanne, med den åpne siden vendt opp. Spe i kjøttdeigblandingen. Dekk med folie og la stå i ovnen i 25 minutter.
  4. 4.
    Server ca 2 paprika til hver person. Strø hakket løk over og server med en deilig grønn salat ved siden av.

FLERE OPPSKRIFTER SOM DENNE

Kind Graphic Divider-svg