OPPSKRIFT
DOLMIO® høstbolognese
TID
30 min
INGREDIENSER
6 gjenstander
ANTALL PERSONER
4 x
DOLMIO® høstbolognese
INGREDIENSER
- 1 glass DOLMIO® Classico saus til Bolognese
- 500 g mager kjøttdeig
- 100 g fine grønne bønner, hakket
- 1 stor gulrot, i terninger
- 300 g spagetti
- 300 g kålrot, skrellet og i terninger
SLIK GJØR DU DET
-
1. Varm en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen, omtrent en håndfull om gangen. Tilsett gulroten, kålrot og grønne bønner og stek mens du rører rundt i ca. 3-4 minutter.
-
2. Hell i glasset med DOLMIO® Originalsaus til Bolognese til det småkoker. Senk varmen og la stå i 20 minutter og rør rundt med jevne mellomrom.
-
3. Kok spagetti i 10-12 minutter, som anvist på pakken. Sil av vannet og legg pastaen på 4 varmede tallerkener. Topp med bolognesesaus.