OPPSKRIFT

DOLMIO® høstbolognese

Dolmio Höstfärssås Dolmio
TID
30 min
INGREDIENSER
6 gjenstander
ANTALL PERSONER
4 x

INGREDIENSER

  • 1 glass DOLMIO® Classico saus til Bolognese
  • 500 g mager kjøttdeig
  • 100 g fine grønne bønner, hakket
  • 1 stor gulrot, i terninger
  • 300 g spagetti
  • 300 g kålrot, skrellet og i terninger

SLIK GJØR DU DET

  1. 1.
    Varm en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen, omtrent en håndfull om gangen. Tilsett gulroten, kålrot og grønne bønner og stek mens du rører rundt i ca. 3-4 minutter.
  2. 2.
    Hell i glasset med DOLMIO® Originalsaus til Bolognese til det småkoker. Senk varmen og la stå i 20 minutter og rør rundt med jevne mellomrom.
  3. 3.
    Kok spagetti i 10-12 minutter, som anvist på pakken. Sil av vannet og legg pastaen på 4 varmede tallerkener. Topp med bolognesesaus.

FLERE OPPSKRIFTER SOM DENNE

Kind Graphic Divider-svg